Wilfa Wsp-1a Manual

Wilfa Wsp-1a Kaffetrakter


  • Company Name: Wilfa
  • Model : WSP-1A
  • Type : Kaffetrakter
  • Specifications : WSP-1A Specs
  • User Manuals : Produktark, Brukermanual... for Wilfa WSP-1A Kaffetrakter is avalable in English for Free PDF Download
  • Updated On : Thursday 9th of November 2017 05:48:17 PM


Select Manual

Sponsored Links

Wilfa Wsp-1a Specifications

Specifications

Wilfa Svart Presisjon er en automatisk kaffetrakter som lager den perfekte koppen med svart kaffe.

Vår toppmodell er en trakter som du kjenner fra før, men samtidig: som du aldri har sett eller smakt maken til. Den er en naturlig videreutvikling av den nordiske måten å brygge kaffe på. I følge med den svarte kaffens tilbaketog har det kommet et økt fokus på råvarekvalitet og presisjon under bryggeprosessen. Svart Presisjon gjenspeiler begge disse trendene: solid, gjennomtenkt og moderne utarbeidet, med en temperaturstabilitet unik for markedet og en myriade med små forbedringer som fører til bedre kaffe og mer konsekvent brygging.

Riktig temperatur hele veien

For at vannet skal ekstrahere (kontakt tiden mellom vannet og kaffen) «kaffen» fra kaffebønnene, må temperaturen være på nøyaktig 94° C. I motsetning til de fleste andre kaffetraktere, gir Wilfa Svart Presisjon denne temperaturen fra første til siste dråpe. Dette gir den beste smaksopplevelsen, med feil temperatur smaker kaffen alt fra bitter til utvannet.

Rent vann

I en tradisjonell kaffetrakter er fremgangsmåten ofte slik: Du bruker den tomme traktekolben til å helle vann opp i vannbeholderen. For hver mikroskopiske kafferest som er igjen etter forrige gangs bruk (det er fettet fra kaffe som blir sittende fast i kolben) vil trakteren bli litt smaksatt av gammel kaffe. Etter en stund vil den nye kaffen smake gammel kaffe. Nettopp derfor har Svart Presisjon en avtagbar vannbeholder du kan fylle vann rett inn i.

Drypp-stopp

Filterholderene på Wilfa Svart Presisjon har justerbar åpning på undersiden såkalt flow control. Dette er for å la deg kontrollere vannhastigheten, slik at du kan brygge like god kaffe hver gang, om det så er en kopp eller ti.

Tips! God kaffe er ikke forbeholdt noen få. God kaffe er forholdet mellom gode råvarer og nøyaktig brygging. Husk derfor å veie opp nykvernet kaffe og brukt alltid friskt vann.