Wilfa Tb-120b Manual

Wilfa Tb-120b Elektrisk Tannbørste


  • Company Name: Wilfa
  • Model : TB-120B
  • Type : Elektrisk tannbørste
  • Specifications : TB-120B Specs
  • User Manuals : Produktark, Brukermanual... for Wilfa TB-120B Elektrisk tannbørste is avalable in English for Free PDF Download
  • Updated On : Thursday 9th of November 2017 06:10:44 PM


Select Manual

Sponsored Links

Wilfa Tb-120b Specifications

Specifications

Jordan Clean Fresh kommer i fire forskjellige farger, har en måneds batteritid og smart lader med avtagbar USB-ledning.

SoftClean™  teknologi
SoftClean™-teknologien benytter en unik kombinasjon av effektive buster og et mindre hode som sikrer en svært grundig og skånsom rengjøring. Hvert hode er inndelt i tre rengjøringssoner med hver sine spesialfunksjoner.

Ekstrem batterikapasitet

Jordan Clean Fresh er utstyrt med lithium-batteri som gir en måneds brukstid. Batteriindikatoren viser når tannbørsten trenger opplading og når den er ferdig oppladet.

Smart lading
Jordan Clean Fresh kommer med en smart og stilren lader med  avtakbar USB- ledning, som gjør at ledningen enkelt kan fjernes etter opplading. Med dette slipper man ledningskluss på badet, og man kan la tannbørsten stå fremme på baderommet, akkurat som en manuell tannbørste. USB-ledningen gjør også at tannbørstene kan lades via laptop, med IPhone-lader eller andre lignende enheter.

Timer og trykksensor
Jordan Clean Fresh er utstyrt med 2-minutters timer som hjelper deg å børste i anbefalt tid. Trykkssensor gir beskjed når du børster for hardt. Jordan Clean Fresh har to ulike hastigheter, Normal og Sensitive.  Hastigheten byttes enkelt ved å holde knappen inne i 1 sekund og tannbørsten starter i hastigheten som sist var benyttet.

3 ulike børstehoder
Jordan Clean Fresh kan brukes med alle SoftClean™ børstehoder: Clean, Sensitive og Whitening.