Wilfa Tbpx-120b Manual

Wilfa Tbpx-120b Elektrisk Tannbørste


  • Company Name: Wilfa
  • Model : TBPX-120B
  • Type : Elektrisk tannbørste
  • Specifications : TBPX-120B Specs
  • User Manuals : Produktark, Brukermanual... for Wilfa TBPX-120B Elektrisk tannbørste is avalable in English for Free PDF Download
  • Updated On : Thursday 9th of November 2017 06:10:49 PM


Select Manual

Sponsored Links

Wilfa Tbpx-120b Specifications

Specifications

Jordan Clean er en serie med elektriske tannbørster utviklet av  Jordan og Wilfa. Jordan Clean Premium+ er toppmodellen i serien og kommer i en lekker svart finish. Jordan Clean Premium+ er utstyrt med SoftClean™ teknologi, 1 måneds batteritid, lader med avtagbar USB-ledning og reiseetui med innebygget lader. Den perfekte tannbørsten for deg som reiser mye!

 

SoftClean™ teknologi

SoftClean™-teknologien benytter en unik kombinasjon av effektive buster og et mindre hode som sikrer en svært grundig og skånsom rengjøring. Hvert hode er inndelt i tre rengjøringssoner med hver sine spesialfunksjoner.

 

Ekstrem batterikapasitet

Jordan Clean Premium+ er utstyrt med lithium-batteri som gir en måneds brukstid. Batteriindikatoren viser når tannbørsten trenger opplading og når den er ferdig oppladet.

 

Smart lading

Jordan Clean Premium+ kommer med en smart og stilren lader med avtakbar USB- ledning, som gjør at ledningen enkelt kan fjernes etter opplading. Med dette slipper man ledningskluss på badet, og man kan la tannbørsten stå fremme på baderommet, akkurat som en manuell tannbørste. USB-ledningen gjør også at tannbørstene kan lades via laptop, med IPhone-lader eller andre lignende enheter.

 

Timer og trykksensor

Jordan Clean Premium+ er utstyrt med 2-minutters timer som hjelper deg å børste i anbefalt tid. Trykksensor gir beskjed når du børster for hardt. Jordan Clean Premium+ har tre ulike hastigheter, Normal, Sensitive og Whitening. Hastigheten byttes enkelt ved å holde knappen inne i 1 sekund og tannbørsten starter i hastigheten som sist var benyttet.

 

3 ulike børstehoder

Jordan Clean Premium+ kan brukes med alle SoftClean™ børstehoder: Clean, Sensitive og Whitening.

 

Test: 20 av 20 testpiloter anbefaler Jordan Clean Premium+