Wilfa Tbp-120s Manual

Wilfa Tbp-120s Elektrisk Tannbørste


  • Company Name: Wilfa
  • Model : TBP-120S
  • Type : Elektrisk tannbørste
  • Specifications : TBP-120S Specs
  • User Manuals : Produktark, Brukermanual... for Wilfa TBP-120S Elektrisk tannbørste is avalable in English for Free PDF Download
  • Updated On : Thursday 9th of November 2017 06:10:50 PM


Select Manual

Sponsored Links

Wilfa Tbp-120s Specifications

Specifications

Jordan Clean Premium tar elektriske tannbørster til et nytt nivå med SoftClean™ teknologi, 1 måneds batteritid, lader med avtagbar USB-ledning og praktisk reiseetui.

SoftClean™ teknologi
SoftClean™-teknologien benytter en unik kombinasjon av effektive buster og et mindre hode som sikrer en svært grundig og skånsom rengjøring. Hvert hode er inndelt i tre rengjøringssoner med hver sine spesialfunksjoner.

Ekstrem batterikapasitet
Jordan Clean Premium er utstyrt med lithium-batteri som gir en måneds brukstid. Batteriindikatoren viser når tannbørsten trenger opplading og når den er ferdig oppladet.

Smart lading
Jordan Premium kommer med en smart og stilren lader med avtakbar USB- ledning, som gjør at ledningen enkelt kan fjernes etter opplading. Med dette slipper man ledningskluss på badet, og man kan la tannbørsten stå fremme på baderommet, akkurat som en manuell tannbørste. USB-ledningen gjør også at tannbørstene kan lades via laptop, med IPhone-lader eller andre lignende enheter.

Timer og trykksensor
Jordan Clean Premium er utstyrt med 2-minutters timer som hjelper deg å børste i anbefalt tid. Trykksensor gir beskjed når du børster for hardt. Jordan Clean Premium har to ulike hastigheter, Normal og Sensitive. Hastigheten byttes enkelt ved å holde knappen inne i 1 sekund og tannbørsten starter i hastigheten som sist var benyttet.

3 ulike børstehoder
Jordan Clean Premium kan brukes med alle SoftClean™ børstehoder: Clean, Sensitive og Whitening.